Kommunikationsexperterna Linda Blom och Hanna Wallgren pratar om det gemensamma favoritämnet - kommunikation. 

Vem pratar du med när du kommunicerar? Vem ser du framför dig? Hur väljer du orden, plattformen och tonen? Vi är nog alla överens om att målgruppsanalys är viktigt. Men vi tror att många fastnar i "huret". I avsnitt nummer fyra av Kommunikationsrådet kommer vi bena i målgruppsanalysens olika delar och metoder. Det blir tips, erfarenheter och en hel del fniss - för kommunikation är ju väldigt kul! Vi hoppas att vi kan hjälpa er komma igång med er målgruppsanalys. Kommunikation till fel människor kan bli både dyrt, resurskrävande och helt fel för ert varumärke. Och där vi vill ju inte hamna. Trevlig lyssning! 

Kommunikationsrådet finns också på Instagram @kommunikationsradet. Där bjussar vi på kul bonusmaterial och lyfter ut delar ur avsnitten på olika kluriga och roliga sätt. Har du ett förslag på ämne eller kanske en fråga du vill ställa till Kommunikationsrådet får du gärna skriva till oss på DM! Hörs där! 

Producent: Elin Sjöberg 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Blom Communication och Karamell kommunikation. Innehållet i podden är skapat av Blom Communication och Karamell kommunikation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.