Kommunikationsexperterna Linda Blom och Hanna Wallgren pratar om det gemensamma favoritämnet - kommunikation. I det tredje avsnittet tar Hanna och Linda upp ett case där en ledningsgrupp står inför en stor förändring och behöver stöd i sin kommunikation. Det är vanligt att planering av kommunikation glöms bort i förändringsprocesser, för att det känns klurigt eller kanske till och med läskigt att kommunicera i en förändring. Linda och Hanna ger sina tankar om ämnet, de utgår från modellen förändringskurvan och tar dig igenom de olika faserna där kommunikation blir ett viktigt verktyg. Det blir allt i från att hantera sorgeprocesser till att lära dig planera och hålla bra dialogmöten. Trevlig lyssning! 

Kommunikationsrådet finns också på Instagram @kommunikationsradet. Där bjussar vi på kul bonusmaterial och lyfter ut delar ur avsnitten på olika kluriga och roliga sätt. Har du ett förslag på ämne eller kanske en fråga du vill ställa till Kommunikationsrådet får du gärna skriva till oss på DM! Hörs där! 

Producent: Elin Sjöberg 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Blom Communication och Karamell kommunikation. Innehållet i podden är skapat av Blom Communication och Karamell kommunikation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.