Gateway

Gateway

Dela
"Välkommen till det mest spännande podcasteventet som någonsin träffat luftvågorna! "Gateway portalen till det okända" är din exklusiva biljett till en värld av mysterier, magi och det öve...
Visa mer
"Välkommen till det mest spännande podcasteventet som någonsin träffat luftvågorna! "Gateway portalen till det okända" är din exklusiva biljett till en värld av mysterier, magi och det övernaturliga. Här dyker vi djupt in i de mest gåtfulla och fascinerande ämnena som kraftplatser, portaler, övernaturliga upplevelser, guidade kraftresor, clairvoyanta budskap och psychic arkeologi.
Våra otroligt kompetenta och engagerade värdar kommer att föra dig på en resa du aldrig tidigare upplevt:
🔮 Charlotte, en beprövad clairvoyant medium, healer och författare, delar med sig av sina unika insikter och erfarenheter från den andliga världen.
🏺 Hans Oreheim, en erkänd författare, arkeolog och healer, tar oss med på en tidsresa genom psychic arkeologi och avslöjar skatterna ur det förflutna.
🎨 Oscar Panizza, en kreativ visionär och författare, leder diskussioner om det okända med en unik twist.
Denna podcast är din nyckel till en värld av mysterier och upptäckter. Missa inte detta tillfälle att utforska det okända tillsammans med oss. Prenumerera nu och förbered dig på en resa bortom dina vildaste drömmar!"Följ oss på Patreon https://www.patreon.com/Gateway690Instagram @gateway.111
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Oscar Panizza, Hans Oreheim & Charlotte Heart Diamond. Innehållet i podden är skapat av Oscar Panizza, Hans Oreheim & Charlotte Heart Diamond och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.