I detta poddavsnitt får vi äran att träffa Fatima Nylén, en riktig stjärna när det gäller föräldraskap och att leda med hjärtat hemma. Fatima, som är utbildad socionom och har jobbat med socialt arbete i över tio år, ska dela med sig av sina tankar och erfarenheter.

Hon har en bred erfarenhet från jobb som kurator i skolor, kommuner och regioner, och har lagt mycket tid på att jobba med barn och unga samt hålla i föräldrautbildningar. Men det som verkligen gör Fatima intressant är inte bara hennes jobberfarenheter. Det är hennes egna äventyr som förälder som fångar vårt intresse.

Hon driver sin egen verksamhet där hon coachar föräldrar över hela Sverige och är en eftertraktad talare. Hennes mission är att boosta föräldrars självförtroende så att de känner sig som ledare i sina egna hem. Hon lär ut att man ska se på sina barn som teammedlemmar, vilket kan förändra hela vårt sätt att tänka kring föräldraskap.

Som mamma till tre vet Fatima vad hon pratar om och delar villigt med sig av sina egna stories. Hon har hittat hemligheten till ett lyckat föräldraskap som har skapat harmoni hemma hos henne. Denna hemlighet är något hon brinner för att dela med sig av, och hennes insikter kan verkligen göra skillnad för familjer som letar efter balans och lugn.

I detta avsnitt dyker vi djupare in i Fatimas tekniker och får höra hennes bästa tips. Vi kommer prata om allt från hur man hanterar känslokontot, sätter sunda gränser, till hur viktigt det är med ett "jag och du"-tänk och att ge varandra feedback. Det här är ett avsnitt som du inte vill missa, vare sig du redan är förälder, väntar barn, eller bara är nyfiken på ledarskap och personlig utveckling. Fatimas unika synsätt och kunskap kommer ge oss alla något att tänka på och lära av.

Så, sätt på podden och gör dig redo för en resa som kan förändra ditt sätt att se på föräldraskap och hur du leder i hemmet. Välkommen till ett hav av nya idéer och inspiration med Fatima Nylén!

Vill du veta mera om Johanna så finner du henne på bl.a.  LinkedIn  Eller på hennes hemsida Boken som Fatima rekomenderade Fem gånger mera kärlek 

Citatet var "Catch them doing good" vilket ett populärt citat inom ledarskap, management och pedagogik. Det understryker vikten av att uppmärksamma och uppskatta när medarbetare eller elever gör något bra, snarare än att endast fokusera på att korrigera fel eller negativa beteenden. Genom att "fånga dem i att göra något bra" uppmuntras positiva beteenden genom bekräftelse och positiv förstärkning, vilket kan leda till ökad motivation, engagemang och en mer positiv arbets- eller lärandemiljö. Dock är detta mer ett principiellt uttryck än ett citat tillskrivet en specifik person, och används brett inom många områden för att främja en positiv kultur.

 

ÖKA DIN LÖNSAMHET OCH TEAMETS MOTIVATION Genom ledarskapsutbildning hjälper jag ledare att stärka sitt självledarskap och affärssinne, så att de kan utveckla sina team och växa sina verksamheter. Detta gör jag genom Leadership2grows produkt:

FOKUSERAT LEDARSKAPSom är en Individuell (1:1) ledarskapsutbildning som tar ett helhetsgrepp på ledarskapet. Ledarskap handlar i mycket stor utsträckning om att kunna leda sig själv i alla situationer

Programledare och redigerare: Jesper Silvanius

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jesper Silvanius. Innehållet i podden är skapat av Jesper Silvanius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.