LEDARSKAPSUTFORSKAREN
Avsnitt

05 - Jonathan Ljungqvist - Från bergstoppar till ledarskapstoppar, hur erfarenheter från berget omvandlats till ledarkunskap

Dela

Jonathan Ljungqvist 

I dagens avsnitt har vi äran att ha med Jonathan Ljungqvist, en man vars livsresa är lika extraordinär som hans prestationer. Jonathan, känd bland annat för sina otroliga äventyr som att cykla från Sverige till Tanzania, simma en mil under vatten och åka rullskidor genom Australien, har inte bara satt sin prägel på världen av extremidrott, utan också på hur man kan skapa sin första miljon som coach eller föreläsare. Med en bakgrund som elitsoldat och nu som coach för några av landets mest framstående personligheter, har Jonathan etablerat sig som en av Sveriges mest eftertraktade talare och ledarskapscoacher. Hans podd 'Milljonpodden' och kursen 'Miljonkursen' är bara några exempel på hans breda spektrum av initiativ för att inspirera och utveckla andra.

Jonathan har en unik förmåga att omvandla personliga utmaningar till professionella triumfer. Från att ha kämpat med att tala inför publik till att bli en av Sveriges främsta retorikkonsulter och mästare i konsten att hålla tal, representerar hans resa inte bara en personlig förvandling utan också en källa till inspiration och insikt för andra.

I dagens avsnitt delar Jonathan med sig av hur hans 50 dagar på Kilimanjaro har format hans syn på delegering och ledarskap. 

Hans berättelse är ett bevis på att sann ledarskapsförmåga inte bara handlar om att leda andra, utan också om att navigera genom livets utmaningar och omvandla dem till möjligheter för tillväxt. Hur hans äventyr och erfarenheter format hans sätt att leda. Hur kan du som lyssnare använda dessa lärdomar för att utvecklas i ditt ledarskap.

Följ med oss in i en värld där äventyr och ledarskap sammanflätas, där varje utmaning är en möjlighet att utvecklas och växa. 

 

Vill du veta mera om Jonathan så finner du honom på bl.a.  LinkedIn  Eller så går det bra att mejla honom på [email protected] HÖJ DIN LEDARSKAPSNIVÅ & AFFÄRSIMPACT Genom ledarskapsutbildning hjälper jag ledare att stärka sitt självledarskap och affärssinne, så att de kan utveckla sina team och växa sina verksamheter. Detta gör jag genom Leadership2grows produkt:

FOKUSERAT LEDARSKAPSom är en Individuell (1:1) ledarskapsutbildning som tar ett helhetsgrepp på ledarskapet. Ledarskap handlar i mycket stor utsträckning om att kunna leda sig själv i alla situationer

Programledare och redigerare: Jesper Silvanius

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jesper Silvanius. Innehållet i podden är skapat av Jesper Silvanius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.