Alexander Hall,

18-årig entreprenör och ledare från Norrtälje.

Alexander är delägare och vice vd för företaget Roslagen Media Group, som driver digitala tidningen allt om Norrtälje samtidigt som han går sista året på Gymnasiet.

Innan alexander började på gymnasiet startade var han med i ett sommarprojekt som heter egen sommar, lokalt projekt för att starta eget företag under sommaren och vann då pris för bästa muntliga presentation

I podden kommer han dela med sig av 4 nycklar som kan minska sjukfrånvaron, öka försäljningen, högre nöjdhet hos medarbetare.

Boken heter meditations - marcus aurelius teorin om motivationsstyrkan i individen Victor Vroom 1939, (Vrooms förväntningsteorier.)

Vill du veta mera om Alexander så finner du honom här

Om du känner att du vil bli en bättre ledare och utveckla ditt ledarskap till en ny nivå så föreslår jag att du ska titta mera på Fokuserat Ledarskap som är ett individuellt utvecklingsprogram inriktat på att ge en omfattande förståelse och utveckling av ledarskap som är:

  • Individuellt Anpassat: Programmet är skräddarsytt för varje deltagare.
  • Ledarskapsutveckling: Fokus på att stärka ledarförmågor och självledarskap
  • Personlig Coaching: Inkluderar personlig vägledning.
  • Praktiska Övningar: För att förbättra ledarskapskompetenser.
  • Teoretisk Inlärning: Ger teoretisk förståelse för ledarskap.
  • Tillämpning i Yrkeslivet: Kunskapen kan direkt användas i deltagarens arbete.

Programledare och redigerare: Jesper Silvanius

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jesper Silvanius. Innehållet i podden är skapat av Jesper Silvanius och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.