Spanska inlärningsaccelerator

Spanska inlärningsaccelerator

Dela

Om du försöker tänka dig för att lära dig spanska så gör du det fel.

Lär dig spanska som du gjorde svenska: genom att höra mycket av det. (Med åtminstone en vag uppfattning om vad det betyder...

Visa mer

Om du försöker tänka dig för att lära dig spanska så gör du det fel.

Lär dig spanska som du gjorde svenska: genom att höra mycket av det. (Med åtminstone en vag uppfattning om vad det betyder!)

Tusentals spanska fraser, tillsammans med de svenska översättningarna, presenterade direkt till din hjärna: från praktiskt till filosofiskt till flirtande.

Bara fraser, inget fyllmedel!

Gå långt bortom det spanska språkets grunder för att inte bara kommunicera, utan faktiskt bli en intressant person på spanska.

Som ett verktyg för enbart ljud för att lära sig spanska, är det en perfekt följeslagare för bilkörning, promenader eller hushållssysslor.

Denna podcast är det perfekta komplementet till dina nuvarande språkstudier, oavsett om du använder en app som DuoLingo eller är inskriven i en spanska klass.

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du använder det här verktyget förutom en bra introduktionskurs i spanska.

Den spanska inlärningsacceleratorn är skapad av språkälskare och världsresenärer, för kärleken till språket!

Varje avsnitt har undertexter tillgängliga. (Om din poddspelare stöder det.)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Language Learning Accelerator. Innehållet i podden är skapat av Language Learning Accelerator och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.