Engelsk inlärningsaccelerator

Engelsk inlärningsaccelerator

Dela

Om du försöker tänka dig för att lära dig engelska så gör du det fel.

Lär dig engelska som du gjorde svenska: genom att höra mycket av det. (Med åtminstone en vag uppfattning om vad det betyd...

Visa mer

Om du försöker tänka dig för att lära dig engelska så gör du det fel.

Lär dig engelska som du gjorde svenska: genom att höra mycket av det. (Med åtminstone en vag uppfattning om vad det betyder!)

Tusentals engelska fraser, tillsammans med de svenska översättningarna, presenterade direkt till din hjärna: från praktiskt till filosofiskt till flirtande.

Bara fraser, inget fyllmedel!

Gå långt utöver de engelska grunderna för att inte bara kommunicera, utan faktiskt bli en intressant person på engelska.

Som ett verktyg för enbart ljud för att lära sig engelska är det en perfekt följeslagare för bilkörning, promenader eller hushållssysslor.

Den här podcasten är det perfekta komplementet till dina nuvarande språkstudier, oavsett om du använder en app som DuoLingo eller är inskriven i en engelska klass.

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du använder det här verktyget utöver en bra engelska introduktionskurs.

English Learning Accelerator är skapad av språkälskare och världsresenärer, för kärleken till språket!

Varje avsnitt har undertexter tillgängliga. (Om din poddspelare stöder det.)

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Language Learning Accelerator. Innehållet i podden är skapat av Language Learning Accelerator och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.