Soloprenörskan

Soloprenörskan

Dela

Soloprenörskan är en podcast för kvinnor som driver eller drömmer om eget företag och är en del av Facebook-gruppen med samma namn. Gruppens grundare, Melisa Milak, tar reda på vad som motiverar me...

Visa mer

Soloprenörskan är en podcast för kvinnor som driver eller drömmer om eget företag och är en del av Facebook-gruppen med samma namn. Gruppens grundare, Melisa Milak, tar reda på vad som motiverar medlemmarna att ta steget till eget, får höra vad de jobbar med och ställer frågor kring alla tankar och känslor som är en del av entreprenörskapet. Här samtalar helt vanliga kvinnor om att skapa sitt drömliv genom att driva ett meningsfullt företag som passar deras livsstil. 

Podcasten spelas oftast in live i Facebook-gruppen "Soloprenörskan", som är en härlig gemenskap där soloföretagare kan dela sina erfarenheter och stötta varandra. Gå med i gruppen och tyck till om veckans avsnitt!

https://www.facebook.com/groups/soloprenorskan

Vill du lära dig mer om företagande från Melisa? 

Hemsida: https://envisare.se

Instagram: https://www.instagram.com/en.visare/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Melisa Milak. Innehållet i podden är skapat av Melisa Milak och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.