Power Within Podcast

Power Within Podcast

Dela

Välkommen till Power Within Podcast

En podcast som guidar dig på din andliga och personliga utvecklingsresa.

Elin Pehrsson och Mikael Dabrowski fördjupar sig i ...

Visa mer

Välkommen till Power Within Podcast

En podcast som guidar dig på din andliga och personliga utvecklingsresa.

Elin Pehrsson och Mikael Dabrowski fördjupar sig i ämnen som personlig utveckling, självmedvetenhet, andlighet och den inre resan mot att nå sin fulla potential och bli sitt bästa jag.

Elin är författare, healer och livscoach och brinner för att hjälpa människor att få kontakt med sitt inre. Hon har även ett stort intresse för det andliga och tidigare liv och hur de påverkar vårt nuvarande liv, och skriver även om detta i sin bok “Odödligt sökande”, som är en spiritual romance och feelgood roman. Elin är även bokförläggare på det andliga bokförlaget PW PUBLISHING. Att leva livet och följa sina drömmar har alltid varit Elins motto och det är detta som driver henne framåt, tillsammans med sin övertygelse om att allt är möjligt.

Mikael kommer från en bakgrund i extremsport och har varit en sökare sedan han var liten. 

Han har haft en karriär som professionell kitesurfare och reste då runt om i världen under flera år för att utöva sin passion. Han kände ett starkt kall för att kunna hjälpa människor och djur och efter han studerade Biomedicin jobbar han med att hjälpa djur och människor med healing, läkning av idrottsskador, massage, rödljusterapi, meditation , yoga och coachning.

I vårt moderna hektiska samhälle är det lätt att förlora kontakten med vårt inre, men genom att ge oss själva tid för att utforska andlighet kan vi uppleva en djupare mening i våra liv och mer glädje och harmoni. 

I denna podcast kommer vi att dyka ner i ämnen som meditation, energihealing, tidigare liv, intuition, andligt ledarskap och mycket mer.

Varje avsnitt kommer att bjuda på olika inspirerande samtal inom området personlig utveckling och andlighet.

Här tar vi ett kliv bortom det materiella, och strävar efter att förstå vår plats i livet här på jorden från ett högre perspektiv.

Välkommen till en podcast där vi förenar andlighet och vardag, en plattform för personlig- och andlig utveckling!

Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna på Instagram: @elin.pehrsson @mikaeldabrowski

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Power Within Concept. Innehållet i podden är skapat av Power Within Concept och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.