Hej kära lyssnare,

Jag tänker att det vore kul att skapa lite musik inspirerad av hemsökta platser som vi ser i filmer som "Pirates of the Caribbean". Vad tror ni om den tanken?

Historien om platsen nedan.

Utanför St. Louis ligger Zombie Road, en härd av spökliga aktiviteter. Det finns många läskiga historier som härstammar från Lawler Ford Road (dess faktiska namn), från synen av ursprungsbefolkningens andar som vandrar längs sträckan till offer för tågolyckor (det brukade finnas aktiva spår där), som Della Hamilton McCullough, som blev träffad av ett passerande tåg. På 1950-talet blev det en populär nattlig plats för tonåringar att hänga på, med olika mord som skedde i området också. Det har också ryktats vara hemvist för en mördare vid namn Zombie, som rymde från ett mentalsjukhus. Nu för tiden har sträckan döpts om till en naturstig, men den är stängd när natten faller (med kraftiga böter för dem som vågar bryta sig in).

Låttext 

(Verse)

Zombie Road, where shadows hide,

Lawler Ford's haunted by those who died.

Trains once roared, now nature's guise,

But spirits linger 'neath the skies.

(Chorus)

Zombie Road, where ghosts still roam,

From Della's plight to the unknown.

Teen hangouts, murders past,

Darkness lingers, it forever lasts.

(Bridge)

Zombie's tale, a murderer's dread,

Escaped asylum, rumors spread.

Now a trail, in daylight's gleam,

But night's embrace, a haunting scene.

(Outro)

Zombie Road, beware its lore,

Closed at night, spirits soar.

Nature's mask, a ghostly guise,

In shadows deep, the mystery lies.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Oscar Panizza. Innehållet i podden är skapat av Oscar Panizza och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.