Iranpodden

Iranpodden

Dela

Har du någonsin känt dig frustrerad över bristen på rapportering kring vad som verkligen händer bakom den iranska regimens ridå? Nu behöver du inte längre undra - här avslöjar vi sanningen!

Visa mer

Har du någonsin känt dig frustrerad över bristen på rapportering kring vad som verkligen händer bakom den iranska regimens ridå? Nu behöver du inte längre undra - här avslöjar vi sanningen!I september 2022 utbröt stora protester mot regimen i Iran som svar på Mahsa Jina Aminis död. Men västerländska medier missar ofta vad som faktiskt händer innuti landet - tills nu. Programledare Tashina Alavi bjuder in politiker, rättsaktivister, journalister, författare, forskare, och många fler för att diskutera aktuella händelser som är relaterade till Iran. Vi utforskar också det iranska samhällets unika och mångfacetterade kulturella och politiska dynamik på ett djupgående och nyanserat sätt.Häng med oss när vi utforskar fascinerande och ibland kontroversiella ämnen!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Iranpodden. Innehållet i podden är skapat av Iranpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.