Mammaintervjun

Mammaintervjun

Dela

Podden som tar avstamp i moderskapet men också sträcker sig bortom bebisbubblan. I varje avsnitt möter jag, Lisa Näs, en mamma för att ta del av intressanta, rörande, tuffa och hoppfulla erfarenhet...

Visa mer

Podden som tar avstamp i moderskapet men också sträcker sig bortom bebisbubblan. I varje avsnitt möter jag, Lisa Näs, en mamma för att ta del av intressanta, rörande, tuffa och hoppfulla erfarenheter. Jag pratar gärna om förlossning och småbarnsår, men i den här podden rör vi oss också bortom det. För när vi en gång har blivit mammor fortsätter vi ju att vara det – även när barnen blivit vuxna eller om vi tvingas gå igenom det fruktansvärda i att förlora ett barn. Vad händer med oss när vi blir föräldrar? Vilka vägval gör vi på grund av att vi är mammor och vad gör livet med moderskapet? I mina intervjuer får det gärna vara roligt när det är roligt men jag backar heller inte för svåra ämnen eller känslor. 

Om Lisa Näs:

Journalist och mamma till två barn.

Se mer på: Lisanas.com

Följ Mammaintervjun här: Instagram.com/mammaintervjun

Har du tips om vem jag borde intervjua? Eller något annat på hjärtat?

Mejla: [email protected]

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Lisa Näs. Innehållet i podden är skapat av Lisa Näs och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.