Bästa arbetsplatsen!

Bästa arbetsplatsen!

Dela

Förskola, reningsverk, upphandling, bobutik eller hemtjänst. Du ska må bra på jobbet oavsett vilken av kommunkoncernens olika arbetsplatser du tillhör. Koncernledningen och politikerna är övere...

Visa mer

Förskola, reningsverk, upphandling, bobutik eller hemtjänst. Du ska må bra på jobbet oavsett vilken av kommunkoncernens olika arbetsplatser du tillhör. Koncernledningen och politikerna är överens – tillsammans ska vi jobba för långsiktigt hållbara arbetsplatser där vi mår bra och kan prestera väl. Men hur? Det får du svar på i denna podd!Podcasten Bästa arbetsplatsen! är för dig som är anställd i Västerviks kommunkoncern och handlar om hur du kan påverka din arbetsmiljö.Arbetsmiljöarbetet inom kommunkoncernen leds av Ann-Sofie Karlsson på HR och kommunikationsenheten. Podden produceras av Sara Nordling, kommunikatör på HR och kommunikation, och spelas in på Västerviks stadsbibliotek.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Västerviks kommun. Innehållet i podden är skapat av Västerviks kommun och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.