Securitas är ett globalt säkerhetsföretag som erbjuder ett brett utbud av säkerhetstjänster, inklusive bevakning, larmövervakning, teknisk säkerhet, brand- och säkerhetslösningar för olika typer av kunder, från företag och organisationer till privatpersoner. Företaget grundades i Sverige 1934 och har sedan dess expanderat till att vara verksamt i fler än 50 länder runt om i världen. Deras tjänster omfattar allt från fysisk bevakning av byggnader och evenemang till digitala säkerhetslösningar och riskhantering.

Utöver sina traditionella bevakningstjänster erbjuder Securitas också avancerade säkerhetslösningar som användning av övervakningskameror, tillgångskontrollsystem, säkerhetspatruller och säkerhetsutbildning. Deras tjänster sträcker sig över olika sektorer, inklusive kommersiella fastigheter, detaljhandel, sjukvård, industri, transport och offentlig sektor.

Securitas har även fokus på att utveckla och implementera innovativa teknologiska lösningar för att förbättra säkerheten och effektiviteten för sina kunder. Detta inkluderar användning av molnbaserade plattformar, AI och dataanalys för att förutse och förebygga hot och risker.

Företagets övergripande mål är att skapa trygghet för sina kunder och samhället i stort genom att erbjuda skräddarsydda säkerhetslösningar som möter de specifika behoven och utmaningarna hos varje klient.

Jag har fått önskemål om möjligheten att bidra ekonomiskt till podcasten, och jag är glad att meddela att detta nu är möjligt! För er som vill stödja och samtidigt lyssna på avsnitten utan reklamintervaller, finns nu en Patreon-sida.

Besök Bolagsanalyspoddens Patreon via denna länk: https://tinyurl.nu/bolagsanalyspodden

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Bolagsanalyspodden. Innehållet i podden är skapat av Bolagsanalyspodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.