Gott vin

Gott vin

Dela

Gott vin är podden där Fredrik Söderholm och sommelier och vännen Angelica Mulenga tillsammans med salongsberusade kändisar och kunniga vin-experter går igenom varför vi alla blev förälskade i alla...

Visa mer

Gott vin är podden där Fredrik Söderholm och sommelier och vännen Angelica Mulenga tillsammans med salongsberusade kändisar och kunniga vin-experter går igenom varför vi alla blev förälskade i allas vår favoritdryck! 

Vi djupdyker i gästernas bästa vin-minnen och passar såklart på att när gästerna blivit runda under fötterna ställa dom jobbiga frågorna om kärlek, relationer och pinsamma fyllor!

I åtta avsnitt med några av Sveriges törstigaste kändisar och kunnigaste experter får vi komma gästerna under skinnet och på köpet lära oss massa kul om vin och vad som faktiskt gör att vi människor blir så fruktansvärt glada av att dricka denna magiska druvjuice! 

Podden vänder sig till er över 25 år och vi uppmanar er att dricka otroligt jävla ansvarsfullt!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fredrik Söderholm. Innehållet i podden är skapat av Fredrik Söderholm och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.