I dagens avsnitt får vi höra den magiska påsksagan "Påskkärringens magiska godismix", önskad av 5-åriga Wilma från Mölndal.

Följ med häxan Hilda och hennes katt Misse på ett smaskigt äventyr där de trollar fram de mest fantastiska godisbitar man kan tänka sig. En saga fylld av magi, humor och söta surpriser!

Som alltid bjuder vår kära Aida på fascinerande fakta. Idag om den mystiska Påskön i Stilla havet! Lär dig om öns spännande historia och kultur. Missa inte heller chansen att vara med i vårt kluriga Påsk-quiz på Instagram. Lyssna noga på frågorna i avsnittet och svara sen i vår Instagram-story. Vinnaren får en Magiska Godnattsagor-tröja hem i brevlådan! Glad påsk och trevlig lyssning.

Stötta podden och få tillgång till nya sagor! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben!

Skicka in förslag på kommande sagor via www.magiskagodnattsagor.se

Följ oss på Facebook & Instagram

Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, påsk, påskpyssel, godis, häxor, katter, quiz, podcast för barn, ai, godnatt

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Magiska Godnattsagor. Innehållet i podden är skapat av Magiska Godnattsagor och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.