Varmt välkommen till dagens avsnitt i Balans i livet podden. Här pratar jag om det svåra, men viktiga arbetet med att sätta sunda och hälsosamma gränser för dig och ditt välmående. En så viktig del i den personliga utvecklingen, för att öka vår självkänsla och stå upp för oss själva. Då kan vi utveckla sunda relationer där vi blir sedda, hörda och respekterade. Ofta är vi rädda för hur andra ska reagera, att de ska bli ledsna, besvikna eller arga. Eller rädda för att verkar vara egoistiska och dåliga människor när vi säger nej. Men det är mycket viktigt för vårt eget välmående att våga sätta gränser för oss själva, så att vi inte säger ja till allt och alla andra, på bekostnad av oss själva, vilket kan leda till stress och utmattning. Här berättar jag om varför det kan vara svårt med gränssättning och vad vi behöver träna på för att bli bättre. Och tänk på att säga nej till något - är att säga ja till något annat. Att säga nej till andra, kan vara att säga ja till dig själv och det du behöver. Så varmt välkommen till dagens avsnitt.

Vill du lära dig mer om gränssättning, självmedkänsla och acceptans? Då är du varmt välkommen till min gratis inspirationsföreläsning online nu i april och få mina bästa tips om: - Vad du kan göra för att prioritera din egen tid och ditt eget välmående - Vad du kan göra för att säga nej och sätta sunda gränser - Vad du kan göra att känna acceptans, tacksamhet och kunna hantera sina negativa tankar Anmäl dig på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/motdigsjalvimedkanslaochacceptansTack än en gång för att du är här och lyssnar och varmt välkommen, vi ses snart på föreläsningen!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ingrid Thorngren. Innehållet i podden är skapat av Ingrid Thorngren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.