Varmt välkommen till dagens avsnitt av Balans i livet podden. Dagens avsnitt är ett Bonusavsnitt med en guidad Meditation där du får landa i kroppen. Det är en stående meditation, som är 4 minuter lång. Här får du börja med att andas och ta några sköna djupa andetag, där du får sträcka ut kroppen och bara landa hemma hos dig själv en liten stund. Ett sätt att ta en liten paus under dagen och bli mer uppmärksam och medveten om hur det känns hemma hos dig själv och i din kropp just nu. Kom ihåg att du alltid kan göra en kort meditation närhelst du behöver i din vardag. Det är ett bra sätt att ta en paus under dagen och lyssna in till dig själv här och nu. Du kan lyssna till fler meditationer på min hemsida.

Följ med på Magiskt Retreat 27-28 april För dig som är nyfiken på att prova på att meditera mer och göra andra sköna mindfulness aktiviteter tillsammans med mig. För att få egen tid, lyssna inåt och kanske ta ut en ny riktning i livet. Följ med på mitt magiska Reterat, Möt dig själv och ditt sanna jag, helgen 27-28 april i Sätra brunn med härligt spa. Just nu får du också ett boka tidigt pris, så läs mer på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/retreat. Varmt välkommen.

Här kommer nu dagens meditation, ställ dig upp där du har lite utrymme runt omkring dig, slut dina ögon och följ med i andningen och rörelsen, för att landa hemma hos dig själv en stund. Så tills vi hörs igen, tag hand om dig och din egen bästa vän, dig själv, hej så länge ❤️!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ingrid Thorngren. Innehållet i podden är skapat av Ingrid Thorngren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.