Idag pratar jag om anledningen till varför många av oss inte tror på oss själva fullt ut, varför vi inte tänker att vi är tillräckligt viktiga och värdefulla precis som vi är. Att vi inte tror att vi är värda att må bra och att prioriteras. En anledning är att vi fortfarande tror på gamla trossatser och programmeringar från barndomen, där vi har fått med oss osanningar om att vi inte är tillräckligt viktiga. Ofta för att våra föräldrar eller andra vårdnadshavare eller vuxna inte kunde se och bekräfta våra behov och känslor som små. Då tolkar det lilla barnet in att det är något fel på mig, jag är inte tillräcklig viktig och värdefull. Men de här gamla trossatserna är inte sanna. Det som är sant är att du är viktig, värdefull och perfekt, precis som du är. Du är den viktigaste personen i ditt liv och nu som vuxen är det ditt ansvar att se till att ge det till dig själv. I dagens avsnitt pratar jag om några viktiga saker du behöver göra i din vardag för att skapa en starkare tillit till dig själv, att värdera upp dig själv som den viktigaste personen i ditt liv. Du är värdefull och du är perfekt precis som du är. Glöm aldrig det. Så varmt välkommen till dagens svsnitt.

Vill du lyssna in till dig själv och bygga din egen självkänsla och självvärde på djupet? Ge dig själv en helg – för att du är värdefull, viktig och värd att må bra.Följ med mig på mitt magiska reterat, helgen 27-28 april på natursköna Sätra Brunn med härligt spa. Här får du uppleva alla mina mindfulness metoderna, för att få kontakt med dig själv och stärka dig själv. Så att du kan bli ännu mer av den du är. Fortfarande finns platser kvar och det är boka tidigt pris just nu så passa på.Läs mer på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/retreatVarmt välkommen!/Ingrid

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ingrid Thorngren. Innehållet i podden är skapat av Ingrid Thorngren och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.