I veckans avsnitt pratar Ida, Mattias och Kristian om Amazons smarta matbutiker där kunderna bara kunde "gå ut" när de plockat ihop sina varor. Nu har det visat sig att den smarta tekniken mest bestod av över 1000 indier som satt och kontrollerade videoklippen. Amazon har beslutat att butikerna ska gå över till självskanning.

Vi pratar också med Mattias om skrivare för hemmabruk, finns det fortfarande? Jajamän det finns, men kanske inte i så många varianter och varumärken som det en gång brukade. Nyligen testade han några aktuella färglaser-modeller.

Easee-sagan om laddboxarna Elsäkerhetsverket sågade fortsätter också. Spotify höjer priserna igen och Google tvingas radera data de samlat in från Chromes inkognito-läge och blir tydligare med hur funktionen fungerar (ja, de samlar fortfarande in data).

Vi bjuder också på lite streaming-tips om du behöver hjälp att fylla helgens tv-tid.

Länkar:

Test av färglaser: https://www.pcforalla.se/article/2277843/laserskrivare-test.html

HP:s prenumerationstjänst: https://www.pcforalla.se/article/2252593/hp-utskrift-prenumeration.html

Amazons matbutiker: https://www.m3.se/article/1826131/amazon-matbutik-gors-om.html

Betala så får du fortsätta med Win10: https://www.pcforalla.se/article/2163520/microsoft-kommer-att-debitera-konsumenter-for-utokad-support-av-windows-10.html

Spotify höjer priset igen: https://www.m3.se/article/2004575/spotify-prishojning.html

Easee avslutar rättsprocessen mot Elsäkerhetsverket: https://www.m3.se/article/1829694/easee-laddbox-forsaljningsforbud.html

Google måste förstöra data: https://www.pcforalla.se/article/1699889/google-forlikning-inkognito.html

Outlook-mejl fastnade i Gmails spam-filter: https://www.pcforalla.se/article/2287242/outlook-gmail-spamfilter.html

Xiaomi 14 Ultra: https://www.m3.se/article/2284008/test-xiaomi-14-ultra.html

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör M3 - Sveriges prylsajt. Innehållet i podden är skapat av M3 - Sveriges prylsajt och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.