#SESSIONMEDSOFIA

#SESSIONMEDSOFIA

Dela

Lever du ditt liv med driv från din rädsla eller längtan? Större delen av mitt liv har jag drivits av min rädsla, men idag är jag inte längre rädd för min rädsla, och min längtan med den här podden är...

Visa mer

Lever du ditt liv med driv från din rädsla eller längtan? Större delen av mitt liv har jag drivits av min rädsla, men idag är jag inte längre rädd för min rädsla, och min längtan med den här podden är att hjälpa dig göra detsamma!

Jag heter Sofia Lilja, sång-och artistcoach, kbt terapeut, mental tränare, låtskrivare och artist. I drygt 20 år har jag coachat Sveriges artister, kreatörer, ledare och entreprenörer, både på idol scenen, i ledningsrummet, i klassrummet och i terapirummet till att befria sig själva och förverkliga sina drömmar.

Genom min podd kommer jag ge dig konkreta metoder, verktyg, och steg för steg coaching hur du stärker upp de mentala förmågor du behöver för att bemästra din rädsla och befriar din kreativa kraft så du kan connecta med din längtan och skapa det liv du längtar efter.

klicka på ett avsnitt så möter jag dig där och tillsammans börjar vi resan, från rädsla till ett liv i kreativ frihet! Jag tror på dig, jag hoppas innerligt att du också gör det för både du och världen behöver mer av dig!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sofia Lilja. Innehållet i podden är skapat av Sofia Lilja och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.