Trots att Mia hade uppnått det hon drömt och jobbat för, kändes det inte rätt. Det hon trodde hon skulle uppleva, det uteblev. Detta ledde henne till en period av existentiell kris och hon började ifrågasätta många olika delar av sitt liv. Dörren till andligheten hade fram tills nu varit igenbommad för Mia. När hon nu under sin utforskande resa gläntade på dörren, fann hon det som hon saknat. Resan har gått från att ha förlitat sig på yttre bekräftelse, till att nu lita fullt ut på sin egen inre visdom. Det handlar om att kunna slappna av i sig själv och i livet, och att leva mer i kroppen och med sig själv istället för att enbart leva i huvudet. Att följa sin egen inre visdom kan innebära att våga ifrågasätta de regler och förväntningar som man tidigare har satt upp för sig själv. Mia tipsar om att våga ifrågasätta de regler du har för sig själv. Kanske har du precis som Mia hade, en tjock regelbok om vad som är rätt eller fel för din själv. Genom att ifrågasätta dessa regler, kan du öppna upp för nya möjligheter och upptäcka vad som verkligen är rätt för dig. Välkommen till det sista avsnittet av säsong 2, som är ett mycket varmt och mjukt samtal med magiska Mia Uhlin.

https://www.miauhlin.se/

För dig som vill driva ett harmoniskt och hållbart företag online finns den olistade podden Feminint företagande. Du hittar den via denna länk: https://view.flodesk.com/pages/63b98dc729952085c6b11936

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agneta Wahlström Ihr. Innehållet i podden är skapat av Agneta Wahlström Ihr och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.