Trots att Mia hade uppnått det hon drömt och jobbat för, kändes det inte rätt. Det hon trodde hon skulle uppleva, det uteblev. Detta ledde henne till en period av existentiell kris och hon började ifrågasätta många olika delar av sitt liv. Dörren till andligheten hade fram tills nu varit igenbommad för Mia. När hon nu under sin utforskande resa gläntade på dörren, fann hon det som hon saknat. Resan har gått från att ha förlitat sig på yttre bekräftelse, till att nu lita fullt ut på sin egen inre visdom. Det handlar om att kunna slappna av i sig själv och i livet, och att leva mer i kroppen och med sig själv istället för att enbart leva i huvudet. Att följa sin egen inre visdom kan innebära att våga ifrågasätta de regler och förväntningar som man tidigare har satt upp för sig själv. Mia tipsar om att våga ifrågasätta de regler du har för sig själv. Kanske har du precis som Mia hade, en tjock regelbok om vad som är rätt eller fel för din själv. Genom att ifrågasätta dessa regler, kan du öppna upp för nya möjligheter och upptäcka vad som verkligen är rätt för dig. Välkommen till det sista avsnittet av säsong 2, som är ett mycket varmt och mjukt samtal med magiska Mia Uhlin.

https://www.miauhlin.se/

⚜️

Själasystrar – medlemskap för kvinnliga företagare

Det krävs mod, tillit och tålamod för att driva eget företag. Och ensam är inte starkast.

I Själasystrar finns stöd och support, andlighet och praktik blandat. Allt för att du ska tryggt kunna vara dig själv, lyssna på din själ och våga följa det som är rätt för just dig. Träffar live, inspelat material och gruppforum. Med den shamanska energimedicinen som bas, mixar vi skuggarbete med rent tekniska utmaningar.

Här är vi som varsin Ferdinand under varsin korkek, fast vi befinner oss på samma äng och håller varandra på resan. Fram till och med sista juni kan du kliva in i systerskapet. Läs mer här.

⚜️

Agneta Wahlström Ihr heter jag som driver podden Nyckeln till frihet.

Jag har gått från att känna mig som en utomjording till att känna mig hemma hos mig själv med en magisk relation till min inre visa kvinna. Med andra ord talar jag av egen erfarenhet när jag säger att din största styrka är den du innerst inne är.

Oavsett vilken personlighetstyp du har är det oerhört viktigt att vara den du är. Att vara sann med dig själv. När du stadigt står i ditt jag – och agerar därefter – levererar du en oerhört stark energi. En energi som leder dig till det liv du längtar efter.

För mig har shamansk energimedicin varit avgörande för att:

✨ bli trygg och stark i mig själv

✨ hitta min grej

✨ modigt våga följa det min inre vishet guidar mig till

Allt både privat och som företagare.

Och det är precis det här jag gör – guidar introverta kvinnor att hitta sin grej, sin inre vishet. Och jag gör det på ett sätt som passar just dig. Så att du känner dig trygg. Jag erbjuder gemenskap i ett systerskap, enskilda sessioner eller guidning om du vill göra jobbet själv. Du väljer helt enkelt.

Allt i livet är energi och genom att skifta din egen kan du skapa stordåd i ditt liv. När du gör vad som krävs för att komma hem till dig själv blir du en skapande magnet och kan ta dina första steg mot att göra verklighet av dina drömmar.

Mitt hemma på internet hittar du här. Jag finns även på Instagram, Facebook och LinkedIn.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agneta Wahlström Ihr. Innehållet i podden är skapat av Agneta Wahlström Ihr och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.