Energimedicin är inte bara läkande och klargörande för privatlivet, det är även magiskt för ditt företagande! I detta avsnitt får du möta Lina som lever med energimedicinen integrerad i alla delar av sitt liv. Hon inspirerar, lär ut, utmanar och leder andra till att förverkliga sina visioner. Vi pratar om hur viktigt det är att visionen kommer från själen och inte från en plats av prestationspress. Lina pratar även om din inre diamant, det som är just ditt inre ljus och det du är menad att dela med världen. Och hur gör du, när det är mörkt och tungt, hur kan du lite lättare ta dig igenom det och hitta din läkning, din medicin? Avslutningsvis pratar Lina om att det oerhört viktiga att inse, att det inte är något fel på dig! Det är inget som behöver ordna eller lagas med dig. Du behöver bara komma ihåg vem du egentligen är. Du är hel! Välkommen att dyka djupare i energimedicinens värld och lyssna till hur den just kan bistå dig både i privatlivet och i ditt företagande.

Shamansk energimedicin är fantastisk att ta hjälp av när du vill få till en förändring i livet. Gå in på www.introvert.se och läs mer, eller maila mig på [email protected].

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agneta Wahlström Ihr. Innehållet i podden är skapat av Agneta Wahlström Ihr och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.