Dagens avsnitt handlar om att möta döden i sitt arbete, och sorg ur det manliga perspektivet.

Dagens gäst är Patrik Thunholm som har en lång erfarenhet av att jobba som polis och inom Försvarsmakten, två starkt mansdominerade yrken. Patrik har skrivit boken ”Känslostorm”, som är en erfarenhetsbaserad fackbok om att möta döden i sitt arbete och vilka känslor det väckt hos människan bakom uniformen. Läsaren bjuds in bakom kulisserna och får komma väldigt nära inpå Patrik och hans känslor och tankar. Boken ger även insikt i vad det kan innebära att förhindra självmord, meddela dödsbud och möten med människor i olika situationer. Vi samtalar kring det här, boken, polisyrket och om rollen som pappa.

Det här är del 2 och därmed även sista delen, och vi fortsätter att hantera temat sorg ur det manliga perspektivet, och tar vid där vi avslutade förra veckan.

Vill du stötta mitt arbete med podden? Besök gärna min Patreon- sida och på så sätt bidra till att jag kan fortsätta släppa fler avsnitt och bjuda in ännu fler gäster.

Tack för ditt stöd!

https://www.patreon.com/user?utm_campaign=creatorshare_creator

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sorgsnack. Innehållet i podden är skapat av Sorgsnack och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.