Den här podden heter hela mig därför att jag vill ge utrymme för samtal om helheten som är du och om helanderesan som det innebär att leva ett helhjärtat liv. Ge utrymme för samtalen om HUR man omfamnar, vad det innebär, hur det kan se ut. Jag vill också dela med mig av olika verktyg till livets verktygslåda. 

Idag ska du få lära känna en person som funnit ett verktyg som jag själv tycker varit värdefullt. Zandra Erikshed är en superkreatör, relationsfotograd och enneagreamcoach. Hon har också sedan vi spelade in det här avsnittet startat både ett instagramkonto och en podd med fokus på just enneagrammet så här finns det mycket för dig att hämta!

Du kan följa Zandra via instagramkontot @svenneagrammet och lära dig mer via Podcasten Svenneagrammet som hon driver tillsammans med Christian Svahn.

En produktion av Josefin Lennartsson, facilitator, existentiell vägledare och teolog, bjuder in till samtal om det som får hjärtat att sjunga och livet att växa.

Följ gärna podden egna kanaler IG: @helamig_podcast FB: /Hela mig - en existentiell podcast

Vill du lära dig mer om vad existentiell hälsa handlar om eller boka existentiell vägledning med mig kan du klicka här:

https://www.kontemplativpraktik.se

Vill du stötta arbetet med den här podcasten kan du betygsätta den i din podd-app, gilla och dela avsnitt som jag lägger upp eller skicka en gåva via swisch till det här numret: 1236237275

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefin Lennartsson. Innehållet i podden är skapat av Josefin Lennartsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.