Hur lyssnar man på kroppen? Och hur ska du förstå vad kroppen säger? Dagens gäst har kombinerat den kunskap hon har i sin profession som läkare med den resa hon själv behövt göra. Maria har en bakgrund i en frikyrklig kontext, erfarenhet av att bli riktigt sjuk och hur vägen till helhet inte är särskilt spikrak. I det här avsnittet delar hon med sig av sin resa, om hur du kan lyssna till kroppen och hur vägen till ett helare liv kan se ut. Maria Klemetz är fru, mamma, läkare och yoga-instruktör. Du kan följa Maria Klemetz via @perpetualmlove på instagram och på youtube!

En produktion av Josefin Lennartsson, facilitator, existentiell vägledare och teolog, bjuder in till samtal om det som får hjärtat att sjunga och livet att växa.

Följ gärna podden egna kanaler IG: @helamig_podcast FB: /Hela mig - en existentiell podcast

Vill du lära dig mer om vad existentiell hälsa handlar om eller boka existentiell vägledning med mig kan du klicka här:

https://www.kontemplativpraktik.se

Vill du stötta arbetet med den här podcasten kan du betygsätta den i din podd-app, gilla och dela avsnitt som jag lägger upp och/eller skicka en gåva via swisch till det här numret: 1236237275

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefin Lennartsson. Innehållet i podden är skapat av Josefin Lennartsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.