K. Svensson - Sinfonia

K. Svensson - Sinfonia

Dela

DEN PERVERSA KOMEDIN 1: SINFONIA

“Ett komiskt mästerverk!”

Åtta familjer tegelbrännare lämnar Spanien för leran på Floridas östkust. Det är längesen nu, men för den som vet syns ...

Visa mer

DEN PERVERSA KOMEDIN 1: SINFONIA

“Ett komiskt mästerverk!”

Åtta familjer tegelbrännare lämnar Spanien för leran på Floridas östkust. Det är längesen nu, men för den som vet syns spåren ännu tydligt och deras ansträngningar och äventyr fortsätter eka in i våra dagar. 

I källaren till till det övergivna stadshuset i Luba görs en märklig upptäckt, en ledsen schimpans lär sig räkna, en av Linnés lärjungar försvinner och en man somnar på ett möbelvaruhus. 

2016 började K. Svensson läsa in och publicera en ljudboksföljetong som fick namnet Harmony Studies. Projektet växte snabbt och kom 2019 ut i bearbetad bokform som trilogin Sinfonia (slutsåld sen länge). 2022 avslutades den andra trilogin Fantasia som tillsammans med Sinfonia utgör storverket Den perversa komedin 1-2. 

Var med och hör hur allt började, återvänd till en älskad berättelse och upplev sagan om tegelbrännarna.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Under Produktion. Innehållet i podden är skapat av Under Produktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.