Debutantpodden

Debutantpodden

Dela

Finns det något mer inspirerande för dig som drömmer om att skriva en bok än att lyssna på redan publicerade författares berättelser om hur det gick till när de fick det där samtalet från förlaget? ...

Visa mer

Finns det något mer inspirerande för dig som drömmer om att skriva en bok än att lyssna på redan publicerade författares berättelser om hur det gick till när de fick det där samtalet från förlaget?

Varmt välkommen till Debutantpodden! Jag som driver den här podden heter Hanna Landahl och jag är författare och skrivcoach. Jag skriver just nu på min elfte bok och med hjälp av denna podd vill jag hjälpa dig att hitta motviationen så att du kommer vidare med ditt bokprojekt!

Så är du en skriventusiast som längtar efter att försvinna in i världarna du skapar och umgås med dina egna karaktärer och som dessutom när en dröm om att en dag få hålla i din bok i handen, att få bläddra i den och lukta på den - ja, då är det här podden för dig.

Klicka på prenumerera så att du inte missar nästa avsnitt!

Och vill du sätta igång med din bok redan idag? Kika på mitt gratiswebinar "Kom igång med din debutroman på 30 dagar" så berättar jag mer om vad du kan göra nu på en gång för att börja skriva på din bok!

Anmäl dig här: https://skrivringen.se/f/komigangmeddindebut

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hanna Landahl. Innehållet i podden är skapat av Hanna Landahl och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.