Kallad till hemmet

Kallad till hemmet

Dela

Kallad till hemmet är en podd som handlar om den kallelse som Gud har lagt ner för kvinnor i att vara arbetare i hemmet. Podden fokuserar på kvinnans roll och uppgifter utifrån ett bibliskt perspektiv...

Visa mer

Kallad till hemmet är en podd som handlar om den kallelse som Gud har lagt ner för kvinnor i att vara arbetare i hemmet. Podden fokuserar på kvinnans roll och uppgifter utifrån ett bibliskt perspektiv. Att vara en hemmafru har blivit lite utav tabu i dagens samhälle men det här vill jag ändra på! Jag vill visa en annan sida utav hemmafru-livet än vad dagens samhälle gör. Vi har allt för länge levt i en feministisk syn på familjen, äktenskapet och ja samhället i sig, vilket har gjort klimatet för hemmafruar svårt. Att vara en arbetare i hemmet handlar om så oerhört mycket mer än städa och laga mat, och det har tvärtemot vad många tror ingenting att göra med att vara en slav i sitt eget hem. Så följ gärna med i denna podden där ni mest troligt kommer att få en annan syn på livet hemma, kanske bli inspirerad till att ta steget själv eller bli stärkt om du redan lever detta livet. Välkomna!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Viktoria . Innehållet i podden är skapat av Viktoria och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.