Spiriturious
Avsnitt

Shamanens Resa med Pernilla Sollander

Avsnitt 5 är HÄR! I detta avsnitt träffar vi den förtrollande Pernilla Sollander. Pernilla är en Shamansk healer som jobbar med frekvenshöjande energiarbete på olika sätt dels genom bland annat soundhealing och cacaoceremonier, men också genom att coacha ledningsgrupper till att ta det där nästa steget i en utvecklingsprocess. 

Pernilla tar oss med på shamanens fantastiska resa, en berättelse om hur hon under hela livet känt sig dragen till särskilda platser i världen med Inka-anknytning utan att riktigt förstå varför, hur känslor av att komma hem och att ha varit där förut gjorde sig påminda när hon bland annat besökte Machu Pichu. Först i 30-års åldern blev Pernilla vägledd till en Shaman som tog henne med på en krävande vandring i Regnbågsbergen och som fick henne att finna den hon egentligen var och hur hon ville leva. 

I avsnittet får vi lära om hur Pernilla använder det shamanska medicinhjulet ifrån Inkatraditionen i healing- och självutvecklande arbete. Hur hon går hela varvet runt hjulet och jobbar i fyra väderstreck, syd, väst, norr och öst med ett tillhörande kraftdjur för varje väderstreck. 

Pernilla inspirerar till att hitta tillbaka till sin egen visdom, att våga lita på det som kommer till en och följa sin intuition. 

Om du vill veta mer om Pernilla, hennes online kurser och workshops eller vill boka shamansk healing kika in på True You – Shaman (true-you.se) och glöm inte att följa henne på Instagram @true_you.se.

Följ också gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.