I dagens färgsprakande avsnitt pratar vi om just färger och dess magiska kraft med den fantastiska, intuitiva koloristen, inredaren, aurareadern och konstnären Sara Garanty. 

Förutom sitt arbete som inredare och konstnär gör Sara också som sagt aura readings. Sara beskriver att universum visade henne möjligheten att använda färgerna som en sätt att vara medial. Genom att se var färgen hamnar i auran kan Sara utläsa var personen har blockeringar, sitter fast eller var det flödar. Genom det kan hon se hur personen kan ta sig vidare från ett ställe, hoppa på rätt bana eller fortsätta på inslagen väg. 

Sara förklarar vilka färger som ofta gör sig påminda, om deras betydelse, hur vi kan använda färgerna i vår vardag och vilka kvaliteter de hjälper oss att förstärka. Hon berättar att hon ger olika färgrecept till olika personer beroende på var färgerna ligger i auran, har man mycket av en färg kan man behöva motpolsfärgen för att öka flödet. 

Vi blev fullständigt blown away av Saras fenomenala förmåga av att vara så på pricken och exakt i de readings hon gjorde på oss och hur vi två, Emma och Josefina, kan använda våra olika kvaliteter för att få vårt samarbete att blomstra. 

Sara tipsar om att använda färgen röd en gång i veckan för en extra energikick, gärna på måndagar, det är som att ge dagen en dubbel espresso. 

Ett annat tips är att bära orange när det är dags för brainstorming på jobbet, det får övriga i teamet att bli mer ja-sägare. Vi går igenom de sju vanligaste chakranas färger - en helt otrolig genomgång med SÅ mycket bra hacks.

Sara börjar avsnittet med att dra två kort från The Starseed oracle deck, av Rebecca Campbell och det ena blir ett fantastiskt meddelande till er lyssnare som ger verktyg till något vi uppfattar som otroligt aktuellt för många just nu.   

Om du är nyfiken på aura readings och vill veta mer om Sara och hennes arbete kika in på www.saragaranty.com och på Instagram hittar ni henne som @saragaranty.

Följ också gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.