Spiriturious
Avsnitt

Att lyssna med öron formade som hjärtan

SOLO Episode!! Dagens avsnitt - vårt första SOLO-avsnitt - blir en djupdykning in i vår - Josefina och Emmas - värld. Här tar vi med er på en tur i minnenas allé. Vi berättar om hur vi varit souls mates från dag 1, ja säkert i många liv och ni får höra spökhistorier från vårt gula barndomshem. Vi berättar om våra respektive spirituella resor, om hur påtvingade mellanrum livet kan skapa kreativitet, ge möjlighet till självutvevckling och öppna upp för fantastiska förändringar i livet.

Vi pratar om hur Spiriturious föddes och hur en egentligen ska använda ordet Spiriturious.

Som ni säkert redan har förstått så älskar vi ju allt i den magiska och mystiska världen och vi berättar om hur livet - när vi gläntade på den spirituella dörren - fick en annan mening, blev mer magiskt och visade sig ha oändliga möjligheter...

Vi är lite extra pirriga inför släppet av det här avsnittet då vi nu står på helt egna ben för första gången. Vi hoppas ni ska gilla att lyssna på oss och vår story - även om den är allt annat än strukturerad, linjär och manusstyrd:).

Följ också gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.

TACK för att ni lyssnar!

Peace & Love

Emma och Josefina

Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson. Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och Emma Ragnarsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.