Ett nytt fullmatat avsnitt som gästas av ingen mindre än Hundcoachen Fredrik Steen. Varför är vardagslydnad viktigt och hur uppfostrar man sin hund? Du som lyssnare får tips när det kommer till passivitet, gå i koppel, stress, socialisering, aktivering och hantering av din hund. Fredrik berättar om vikten att tidigt börja med uppfostran eftersom att en hund utan struktur kan bli stressad och ha svårt att klara av olika situationer. Dessutom får du som lyssnare lära dig mer om skillnaden mellan belöningsbaserad träning och uppfostran. Detta och mycket mer guidar Fredrik dig igenom. Ett viktigt och intressant avsnitt för dig med både den nya och erfarna hundägaren.

Hundägarpodden är en podcast av Svenska Brukshundklubben om hundar, för hundägare. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt med spännande ämnen och gäster.

Ansvarig utgivare: Ulrika Norell

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Svenska Brukshundklubben. Innehållet i podden är skapat av Svenska Brukshundklubben och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.