Går du i tankarna att skaffa hund? Eller önskar du att du hade vetat mer innan du skaffade din hund? I dagens avsnitt går vi igenom vad man ska tänka på när man får hem sin nya hund. Avsnittet gästas av Åsa Klint som är instruktör inom SBK och beteendeanalytiker och Agneta Rainsson som är instruktör inom SBK, mentalbeskrivare och arbetar med hundars beteende. Tillsammans berättar de om vilka utmaningar man kan vänta sig när man får hem sin valp och hur man bäst förbereder sig. En lyssnare som hört av sig och undrar hur man egentligen väljer hundras får svar och tips på hur man ska tänka när man väljer hund. Oavsett om du ska skaffa din första hund, eller femte, är detta ett avsnitt du inte får missa!

Hundägarpodden är en podcast av Svenska Brukshundklubben om hundar, för hundägare. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt med spännande ämnen och gäster.

Ansvarig utgivare: Ulrika Norell

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Svenska Brukshundklubben. Innehållet i podden är skapat av Svenska Brukshundklubben och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.