Den 16:e oktober 2022 försvinner 21-åriga Tove efter en utekväll i centrala Vetlanda. Polisen och flera frivilligorganisationer genomför omfattande sökinsatser. Under tiden grips två unga kvinnor, Maja och Johanna, inledningsvis misstänkta för människorov. Till slut hittas Tove avliden i ett skogsparti utanför Vetlanda. Det är uppenbart att det rör sig om mord.

Första delen i serien publiceras den 24:e maj. Du som är plusmedlem får då direkt tillgång till samtliga delar. Bli plusmedlem genom Apple Podcaster eller Acasts länk i avsnittsbeskrivningen. 

Förhörsrummet på scen!

För första gången kan du följa de riktiga polisförhören från ett av Sveriges mest omtalade rättsfall. Den 29:e september har vår true crime-föreställning LASERMANNEN premiär på Cirkus i Stockholm. Vem är John Ausonius och vad är motiven bakom de attentat som satte ett helt land i skräck?

Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom får du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlåtanden av bland andra dåvarande statsminister Carl Bildt, journalisten och författaren Gellert Tamas och kriminalkommissarien Jan Olsson som hade en betydande roll i utredningen av Ausonius.

Boka dina biljetter via Ticketmaster här: https://www.ticketmaster.se/artist/forhorsrummet-lasermannen-biljetter/1183293

Producerad av Novel Studios.

Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Novel Studios. Innehållet i podden är skapat av Novel Studios och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.