En röst i universum

En röst i universum

Inspiration för dig att utforska din inre sanna röst. Att finna nya vägar att bli mer medveten om hur andra röster kanske styr dig eller ditt egos röst. Jag önskar hjälpa dig att komma nära din visdom i ditt hjärta och även lära dig mer om universell guidning och tecken.

Är du andligt nyfiken och en högkänslig person med stort hjärta? Önskar du leva ett än mer gnistrande liv utifrån varför din själ valt att vara på jorden just nu. Då har du kommit rätt.

Soloavsnitt såväl som spännande gäster som berikar med sina visdomar.

Jag som driver podden heter Jenny Åsenlund. IT-projektledare som tillslut 2016 följde min inre röst och hjärta. Sade upp mig för att driva eget som livscoach, yogalärare, retreatledare och andlig healer. Inspirerar även andra själsliga företagare. I nya tiden behövs mer tillsammans tänk för att skapa en ljusare värld. Tack för du finns.

Premiär vintersolståndet 20211221. Årets mörkaste dag, i mörkret syns ljuset som starkast. Ett rikt liv omfamnar vi både ljuset och mörkret. Och jag inspirerar dig in i ljuset, avslutas med en ljus Vintersolståndsmeditation.
https://www.jennyasenlund.se

Antal avsnitt: 5

Senaste avsnittet:

En podcast av: Jenny Åsenlund

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jenny Åsenlund. Innehållet i podden är skapat av Jenny Åsenlund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.