Sa Du Demokrati?

Sa Du Demokrati?

Dela

Är du intresserad av demokrati, global utveckling och mänskliga rättigheter? Sa du demokrati? är en ny podd som följer och analyserar val i länder som inte får tillräcklig uppmärksamhet i traditionell...

Visa mer

Är du intresserad av demokrati, global utveckling och mänskliga rättigheter? Sa du demokrati? är en ny podd som följer och analyserar val i länder som inte får tillräcklig uppmärksamhet i traditionell media. Ett samarbete mellan FUF Stockholm Södra, Stockholms FN-förenings Ungdomssektion, Utrikespolitiska föreningen Stockholm och Medborgarskolan.

Vill du veta mer om de länder vi pratar om? Här är en lista på källor som vi använder oss av i de flesta avsnitt! Fler finns i varje avsnitts beskrivning.

https://www.ui.se/landguiden https://www.europeanforum.net https://www.globalis.se https://freedomhouse.org https://www.britannica.com http://hdr.undp.org/en/countries https://www.idea.int https://www.ne.se https://carnegieendowment.org https://www.crisisgroup.org https://www.hrw.org https://www.chathamhouse.org https://www.transparency.org https://unstats.un.org/sdgs/UNSDG

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sa Du Demokrati?. Innehållet i podden är skapat av Sa Du Demokrati? och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.