Våra barns klimat-podden

Våra barns klimat-podden

Manne och Frida bjuder på föräldraasnack med spännande gäster och utforskar klimatet via blöjbyten, tonårskriser och andra tillhörande vardagsdilemman och lifehacks. Våra barns klimat-podden hjälper dig att se på klimatkrisen på ett nytt sätt, ger dig tips om vad du kan göra och hittar peppen att göra något tillsammans.

Bakgrunden är tung: Hur räddar vi våra barns liv, hälsa och framtid när klimatförändringarna förändrar förutsättningarna för mänskligt liv på jorden? Hur blir vi fler som kan trycka på för en kraftfull förändring? Och vilken roll spelar föräldraskap i klimatkrisens tid? Kort sagt: Vad kan vi göra då?

Vad vill du att vi diskuterar i nästa avsnitt? Maila oss på: [email protected]

Programledare: Manne Forssberg och Frida Berry Eklund. Producent: Sophia Ersson

Om Våra barns klimat

Våra barns klimat är drygt 27 000 föräldrar och andra vuxna som vill se en politik som tar klimatmålen på allvar – för våra barns skull. För oss är det viktigaste att driva på för politisk förändring så att det blir enkelt att leva klimatsmart! Gillar du barn och klimat? Skriv på vårt upprop.

I oktober 2020 tilldelades Våra barns klimat priset Årets miljöhjälte och samma år hamnade två av Våra barns klimats talespersoner på listan över Sveriges hållbarhetsmäktigaste. Vi är också initiativtagare till den globala klimatföräldraplattformen Our Kids’ Climate. Våra barns klimat är självklart partipolitiskt- och religiöst oberoende. Du kan läsa mer om oss på varabarnsklimat.se.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Antal avsnitt: 12

Senaste avsnittet:

En podcast av: Sophia Ersson

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sophia Ersson. Innehållet i podden är skapat av Sophia Ersson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Sparad till Mina favoriter!

Du hittar dina favoriter i menyn.