Womensync podcast
Avsnitt

#2 Fertilitet och att läka inifrån med Doctor Diamantis

I dagens avsnitt sitter vi ned med Doctor Diamantis som arbetar som läkare inom kinesisk medicin. I sin praktik jobbar han med att hjälpa kvinnor som har utmaningar med hormonella obalanser, infertilitet och mag- och tarmbesvär.

Vi diskuterar hur stress kan komma till uttryck i kroppens olika organ, hur man kan minska inre stress genom att leva i sin sanning och hur man gör för att vara i den. Vi går även in på hur mat kan ha värmande eller kylande egenskaper och hur det kan användas som verktyg.

Vi går bland annat in på följande: 

– Hur vi kan minska stress genom att leva i vår sanning och hur man gör för att vara i den

– Hur värmande och kylande mat (i energi och temperatur) kan ha en inverkan på vår menscykel och vilka symptom vi kan uppleva under månadens gång

– Vilken typ av mat som hjälper oss att hålla oss friska

– Hur feminin och maskulin energi påverkar oss

– Hur dagens livsstil och samhälle är format utifrån den manliga biologin och vilka konsekvenser det har på oss som kvinnor

– Hur våra beteendemönster och livsstil har en inverkan på hormoner och menscykel 

– Hur vi skapar förutsättningar för att läka genom att jobba med vårt inre och livsstilsförändringar

Avsnittet är i stolt samarbete med Werlabs. Med koden 'womensync' får ni 10% rabatt på valfritt test. Vi rekommenderar Werlabs Hälsokontroll XL Plus. Erbjudandet gäller från 18/10 tom 31/12 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Följ, förstå och förbättra din hälsa redan idag!

Vi är också stolta över avsnittets andra sponsor Bodystore. Koden 'womensync20 ‘ ger 20 % rabatt på allt från märket Vitaprana på www.bodystore.com. Erbjudandet gäller från 18/10 tom 17/11 och kan inte kombineras med andra kampanjer.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sara Norrbom, Susanna Moen . Innehållet i podden är skapat av Sara Norrbom, Susanna Moen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.