Jordenruntpodden med Linda & Paulina

Jordenruntpodden med Linda & Paulina

Dela

Jordenruntpodden  är en podd av och för människor som gillar resor. Vi älskar att prata om resor nästan lika mycket som vi gillar att resa - men bara nästan. Jordenruntpoddens första avsnitt kom 20...

Visa mer

Jordenruntpodden  är en podd av och för människor som gillar resor. Vi älskar att prata om resor nästan lika mycket som vi gillar att resa - men bara nästan. Jordenruntpoddens första avsnitt kom 2021. Vi som poddar är Linda Björk som är lärare och resebloggare. Lindas högsta dröm är att besöka alla världens länder, hittills har hon besökt 65+. Paulina Sundkvist  jobbar som mäklare i Spanien. Hon drömmer om att göra en yogaresa till Indien. Linda gillar cocktails och nutidshistoria och besöker gärna hemliga barer och historiska platser på sina resor. Hon reser både med och utan sina tonåringar. Paulina har ett förflutet som både flygvärdinna och hotellreceptionist och lever och andas resor. Hon besöker sina hemtrakter kring Kiruna en gång om året och upplever gärna en plats genom maten och äter såväl sniglar som blodkorv. Vi möts i kärleken till resor och glass och den gemensamma inställningen att göra varje förflyttning, lång som kort, till ett äventyr.  🌍 Jordenruntpodden - din resekompis i poddvärlden.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linda Björk & Paulina Sundqvist . Innehållet i podden är skapat av Linda Björk & Paulina Sundqvist och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.