Dela ordet

Dela ordet

Dela

Barncancer angår alla. I vår podcast Dela ordet riktar vi ljus på de utmaningar och den kamp som drabbade barn och familjer tvingas gå igenom, både under behandlingstiden och en lång ...

Visa mer

Barncancer angår alla. I vår podcast Dela ordet riktar vi ljus på de utmaningar och den kamp som drabbade barn och familjer tvingas gå igenom, både under behandlingstiden och en lång tid efteråt.

Det finns många berättelser om hur livet slås i spillror på grund av en barncancerdiagnos. Föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar och så klart de drabbade barnen som alla har unika perspektiv av den svåra upp-och-ner-vända värld som barncancer kastat in dem i.

I Dela ordet får du ta del av de drabbades berättelser, men också höra sakkunniga och experter belysa vilka utmaningar som dessa barn och familjer och anhöriga möter under och efter vårdtiden. För familjer som drabbas av barncancer påverkas livet ut.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Barncancerfonden. Innehållet i podden är skapat av Barncancerfonden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.