Gynpodden

Gynpodden

Dela

I Gynpodden pratar vi om kvinnokroppen och jämställdhet utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Personliga historier varvas med ämnen där vi bjuder in Sveriges främsta experter för att tillsammans sp...

Visa mer

I Gynpodden pratar vi om kvinnokroppen och jämställdhet utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Personliga historier varvas med ämnen där vi bjuder in Sveriges främsta experter för att tillsammans sprida kunskap. Podden drivs av systrarna Helena & Lydia. Helena är specialistläkare inom gynekologi och förlossningsvård, och jobbar på ett akutsjukhus i Stockholm. Lydia har en bakgrund som ekonom, jobbar på ett techbolag i Stockholm och representerar lyssnaren i podden.

Kvinnans kropp är fantastisk, och komplex – kan vi skapa förutsättningar för att förstå den bättre kommer det att leda till högre livskvalitet. Vi är övertygade om att högre livskvalitet är en förutsättning för ett mer jämställt samhälle. Nu kör vi!

Podden drivs av systrarna Helena & Lydia som även står bakom kvinnovårdsbolaget EsterCare

Följ oss gärna på Instagram @gynpodden

I samarbete med www.estercare.com

Producerat av Silverdrake Förlag i samarbete med Acast

www.silverdrakeforlag.se

Redaktör: Marcus Tigerdraake ([email protected])

Become a member at https://plus.acast.com/s/gynpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.