Vintagepodden

Vintagepodden

Älskar du kläder, personlig stil och trender? Eller har du en garderob full med kläder du tröttnat på? Eller skulle du vilja hitta ett sätt att hålla på med kläder och stil på ett mer hållbart sätt?

Om du svarat ja på någon av dessa är du på helt rätt ställe! I Vintagepodden snackar vi aktuella ämnen inom modebranschen, hur du levlar din personliga stil på ett hållbart sätt och såklart en massa vintage!

Vi som gör Vintagepodden heter Olivia Robertsdotter och Elina Kaukosalo och vi driver Sveriges enda plattform för kurerad, handplockad vintage www.vintagesphere.se

Vi har gått resan från klädtokiga fast fashion-shoppare till medvetna slow fashionistas för att sedan totalt förälskat oss i vintage!

Du får inspiration, kunskap och vägledning till din personliga stil! …och ett gott skratt då och då! För mode ska ju vara kul och inte bekosta vår vackra planet.

Följ @vintagesphere.se på Instagram för extramaterial till veckans avsnitt.

Och följ gärna våra egna konton @oliviarobertsdotter och @elina.livilou för daglig stilinspiration.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Antal avsnitt: 59

Senaste avsnittet:

En podcast av: Olivia Robertsdotter och Elina Kaukosalo

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Olivia Robertsdotter och Elina Kaukosalo. Innehållet i podden är skapat av Olivia Robertsdotter och Elina Kaukosalo och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Sparad till Mina favoriter!

Du hittar dina favoriter i menyn.