Puls på Vård & Vetenskap

Puls på Vård & Vetenskap

Dela

Välkommen till Puls på Vård & Vetenskap – en poddserie som erbjuder lättsamma och intressanta samtal om forskning, innovation, utmaningar och lösningar inom området hälsa och sjukvård. Podcasten g...

Visa mer

Välkommen till Puls på Vård & Vetenskap – en poddserie som erbjuder lättsamma och intressanta samtal om forskning, innovation, utmaningar och lösningar inom området hälsa och sjukvård. Podcasten ges ut av Fresenius Kabi AB Sverige – en leverantör av produkter och tjänster inom hela vårdkedjan för terapi och vård på och utanför sjukhus. Programledare är Kajsa Asp Jonson, dietist och journalist. I avsnitten möter jag gäster som är experter inom sitt område – forskare, läkare, dietister, sjuksköterskor och annan vårdpersonal, och patienter. Varmt välkommen att lyssna!

Fresenius Kabi är ett globalt hälso- och sjukvårdsföretag med fokus på hela vårdkedjan, och med ett brett perspektiv på patientens liv och hälsa. Under mottot ”caring for life” erbjuder vi nutritionsprodukter, läkemedel och teknologi för vård och behandling på och utanför sjukhus. Fresenius Kabi vill bidra till att hitta den bästa lösningen på de utmaningar som patienter och vårdpersonal står inför. Vi tror på ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på individuella behov som främjar behandlingsresultat såväl som livskvalitet.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fresenius Kabi. Innehållet i podden är skapat av Fresenius Kabi och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.