Kulturbarnen

Kulturbarnen

Dela

Humor, konst och musik i ny kulturpodcast med Ida Therén & Pontus de Wolfe! 

I podcasten 'Kulturbarnen' möts de nya vännerna Ida Therén och Pontus de Wolfe för att diskutera...

Visa mer

Humor, konst och musik i ny kulturpodcast med Ida Therén & Pontus de Wolfe! 

I podcasten 'Kulturbarnen' möts de nya vännerna Ida Therén och Pontus de Wolfe för att diskutera aktuella kultur- och nöjesfenomen. I varje avsnitt kommer de att ta upp ett antal ämnen från veckan som gått, och gemensamt djupdyka ned i analyser och tolkningar. Genom erfarenhet, mycket humor och ett delat frenetiskt intresse för kultur kartlägger de strömningar och reder ut nystan av röda trådar. I slutet av varje avsnitt ger vi vår sammanfattning av veckans händelser och slår fast vad den vibrerande röda tråden som binder dem samman är.  

Vilka strömningar kan vi skönja genom aktuella händelser? Löper det en röd tråd genom dessa som ger oss möjlighet att definera vår samtid och förutse framtiden? Vilka är de s.k. kulturbarnen, är de mytologiska varelser eller är det tvärtom inte ens möjligt att göra kultur utan att vara kulturbarn? Är man barn av sin kultur eller definieras kulturen av ens föräldrar?

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Pontus de Wolfe & Ida Therén. Innehållet i podden är skapat av Pontus de Wolfe & Ida Therén och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.