BACKAPODDEN

BACKAPODDEN

Dela

BACKApodden med Nicole Mirembe från BACKA Systerskapet! I varje avsnitt gästas Nicole av kvinnliga förebilder som backar och lyfter andra, eller som gjort ett avtryck hos dagens kvinnor och ick...

Visa mer

BACKApodden med Nicole Mirembe från BACKA Systerskapet! I varje avsnitt gästas Nicole av kvinnliga förebilder som backar och lyfter andra, eller som gjort ett avtryck hos dagens kvinnor och icke-binära och fört systerskapet framåt. BACKA är en rörelse som stärker och ungas självkänsla och identitet. Det gör vi genom våra sociala medier och utbildningar där man bland annat får lära sig om jämställdhet, normkritik, civilkurage.Programledaren, Nicole Mirembe, arbetar som Social Media Manager för BACKA och är även grundare av Afrogäris. Podden är ett samarbete mellan BACKA Systerskapet och Perfect Day Media.  BACKAs vision är att skapa en jämställd värld genom att stärka kvinnor att ta den plats de förtjänar i samhället.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Backa Systerskapet Fryshuset. Innehållet i podden är skapat av Backa Systerskapet Fryshuset och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.