Smarketingpodden - Growth by Smarketing

Smarketingpodden - Growth by Smarketing

Dela

Smarketingpodden är en inspirations-podd för dig som delar vår passion för modern försäljning och marknadsföring. Att få sälj och marknad att jobba som ett team, med fokus på en enda sak: kunden! Vi ...

Visa mer

Smarketingpodden är en inspirations-podd för dig som delar vår passion för modern försäljning och marknadsföring. Att få sälj och marknad att jobba som ett team, med fokus på en enda sak: kunden! Vi vill inspirera dig till att sätta en sälj- och marknadskultur i väggarna. Varför? För vi vet att det skapar en grym tillväxtkraft! Vi kallar det ”Growth by Smarketing”. Tillsammans med våra gäster i podden har vi över 100 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Och konceptet för podden är enkel: du frågar och vi svarar! Vi vill dela med oss av all vår kunskap och inspirera fler till att köra smarketing fullt ut. För att vi vet att det kommer att leda till en mer lönsam och långsiktigt tillväxtresa. Vad väntar du på? Fråga på!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Smarketingpodden. Innehållet i podden är skapat av Smarketingpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.