Denna vecka är Mia Uhlin gäst och vi pratar bland annat om det shamanska medicinhjulet, hur allt är energi, hur vi kan aktivera delar av oss själva för att bli mer av oss själva, hur vi kan lyssna på oss själva mer, medvetenhet, närvaro, livet och mycket mycket mer. Ett otroligt fint avsnitt där Mia delar med sig av sin inre visdom och intuition. 

Följ Mia på Instagram där hon heter @miauhlin.se och hon finns även på sin hemsida www.miauhlin.se

Mig når du på: Instagram: @uppvaknandet.nu www.uppvaknandet.nu andy@uppvaknandet.nu  

Varmt välkommen till Uppvaknandet där jag Andreas Larsson förmedlar det jag brinner för och det är att hjälpa människor som dig att må bra. Jag vill hjälpa dig att se dina undermedvetna program, hitta in till vem du verkligen är och vill vara och hjälpa dig att bli mer medveten om dig själv. Mitt uppdrag är att förändra liv och få dig att stå i din egna kraft, leva i din egna sanning och skapa det liv som du är menad till. I denna podcast kommer jag att förklara hur vi gör detta och mycket mycket mer som kommer att ta din personliga och spirituella resa till en helt ny nivå. 

Tack för att du gör jobbet med dig själv. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andy Larsson. Innehållet i podden är skapat av Andy Larsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.