Ett ljus i novembermörkret är Podd Mognas samtal med Gerhard Bley.

-Vi har hamnat i ett samhälle där bara det mätbara är sant, menar Gerhard Bley

Gerhard Bley är företagsledare, föreläsare, civilekonom och f.d. VD för O. Kavli AB. Gerhard abdikerar när han är på toppen av sin karriär för att utforska vad livet har erbjuda.

Vi samtalar om att känna tillit till livet.Vad livet faktiskt har att erbjuda?Vad skulle du göra om du var tio gånger modigare, frågar UlrikaAtt flå kontakt med sitt inre, vad är det, undrar Reuben? 

Vårt samhälle behöver investera i det inre perspektivet för att komma vidare, menar Gerhard Bley och efterlyser mer av det empatiska ledarskapet, vilket också är ett begrepp Gerhard myntat.

Ta till vara på det ljus som finns i november  Ut i höstsolen med eller utan hörlurar. Om utan sätt dig i soffan med dig själv eller någon nära och lyssna till detta existensiella samtal och fortsätt sedan samtalet. Det är så vi kommer vidare!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ulrika Sedell och Reuben Sallmander. Innehållet i podden är skapat av Ulrika Sedell och Reuben Sallmander och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.